Bart de Boer

Lid van team: IMDS

Trappen voor de Hartstichting!

Normal 16b449afbdbcae7852825c5fb246ad23ee266876
Countdown

Dagelijks ben ik bij IMDS bezig om hartkatheters beter te maken, dus druk bezig voor het hart.

Nu kan ik mij via Team IMDS van de hartstichting mij inzetten om geld in te zamelen!

Mijn hobby inzetten voor hetgeen waar ik elke dag voor werk en voor een goed doel!

Dit zal ik doen doormiddel van het fietsen van een hart vorm op de kaart! Ik zal tot de deadline van 1 juli een aatal hartjes rijden en deze delen op deze pagina.

Op 1 juli komen we als IMDS gezamelijk in beweging!

Trappen voor de Hartstichting!

Elke donatie helpt!