Britt van Akker

Britt gaat hart!

Afgesloten
Donation info empty

Als marathonloper én bioloog weet ik hoe sterk - maar ook hoe kwetsbaar ons hart is. Hart- en vaatziekten raken iedereen, in wat voor vorm dan ook: er zijn nog zoveel hartkwalen waar we veel te weinig over weten. Tijdens marathons heb ik ook jonge, sportieve, op het oog gezonde mensen gezien die ineens in elkaar waren gezakt door een hartaanval. Het is dan zo belangrijk om snel te handelen! Reanimatie binnen 6 minuten verdubbelt de overlevingskans en is daarom van levensbelang.

Om meer aandacht te vragen voor het belang van reanimatiecursussen, de beschikbaarheid van AED's én onderzoek naar hart- en vaatziekten ga ik 18 oktober 50 kilometer hardlopen om de Hartstichting te steunen. Heb jij hart voor mijn actie? Doneer dan! Alle beetjes zijn welkom. Als je het leuk vindt, kan je mij volgen op de instagrampagina @britt_gaat_hart voor meer updates. Dank je wel!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.