€ 190 / € 100 hebben we op dit

Inzamelactie tegen hartziekte!

Dit is de actie van Chris van den Bogert

Beste vrienden, familie enzovoort,

Bij deze heb ik een donatie actie opgezet om geld in te zamelen voor de hartstichting.
alle donatie's zijn welkom.
Deze actie zal een aantal weken duren en mijn doel is op zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de hartstichting.
Mijn doel is minimaal €100,- ophalen om aan mijn school opdracht te voldoen.
Voor mijn opleiding Manager Retail die ik volg aan 'Het Koning Willem 1 College' in 's-Hertogenbosch, Heb ik de opdracht gekregen om een bedrag van minimaal €100,- op te halen voor een 'Non-Profit' organisatie.
Ik verwacht dat nog veel meer kan worden!