De Zwarte Kraai

Recht Vanuit Het Hart, <3

Normal 85e78329adfd135dd27e6271ff83a28dd3101971

Ik ben De Zwarte Kraai begonnen, na het overlijden van mijn allerliefste vader. Mijn vader is enkele jaren geleden overleden aan een aneurysma. Na zijn overlijden ben ik gedichten gaan schrijven omdat ik daar mijn verdriet in kwijt kon. Al snel merkte ik door mijn gedichten te delen op social media dat meerdere mensen troost vonden in mijn gedichten. Ondertussen maak ik ook troostgeschenken welke ik verkoop via Social Media, en straks via de webshop. Mijn ontwerpen zijn simpel en eenvoudig. Maar de boodschap van mijn gedichten is duidelijl en krachtig. Omdat de Hartstichting onderzoek doet naar aneurysma, heb ik besloten van elk verkocht item een percentage te doneren aan de Hartstichting. Van alles wat er verkocht word! Mijn streefbedrag is een indicatie meer is natuurlijk altijd welkom! Wil jij nu ook een prachtig troostgedichtje, of unieke condoleance kaarten stuur me dan zeker een berichtje of neem een kijkje op mijn instapagina;

Instagram.com/de_zwarte_kraai_

Ik maak ook gedichtjes op maat, dus kan een geheel gedichtje maken naar uw wensen. Ook kunnen mijn gedichten in een fotolijstje welke mooi kunnen staan op een gedenkplek van uw dierbare. Mocht je iets moois of unieks zoeken neem dan zeker even een kijkje!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.