Dispuut STROPDAS

Lid van team: E.S.R. Thêta

Op de trappers voor de hartstichting

Normal fb12e45e3d164fd585636386f78f121ea3fcb3a9
Countdown

Door het steunen van de hartstichting kunnen we een bijdrage leveren aan het verminderen van hart- en vaatziekten, een doel dat belangrijk is voor ons en onze vereniging E.S.R. Thêta. Hiervoor komen wij in actie met een groot deel van ons dispuut in het weekend van 23, 24 en 25 april. De deelnemers fietsen een hart van 35 km of rennen een hart van 15 km op de kaart in regio Eindhoven.

DUM SPIRO SPERO!