Eelco Bijlstra

Hart in beweging

Normal 7fe9802a99a6ee271f97a999eb31f7218a452191
Countdown

Ik ben Eelco Bijlstra en afgelopen jaar is mijn zusje van 26 overleden aan de gevolgen van een levensbedreigende hartritmestoornis. We weten (nog) niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Diverse experts zijn bezig met verschillende onderzoeken. Het is erg belangrijk dat er goed onderzoek wordt gedaan naar hart- en vaatziekten. De Hartstichting doet dit, maar hier is geld voor nodig. Via deze weg wil ik met verschillende acties een jaar lang geld inzamelen voor dit goede doel. Via het Instagram account: hartinbeweging wil ik de acties delen en jullie op de hoogte houden.