Els Vlooswijk

Lid van team: E.S.R. ThĂŞta

Hartjes uit het hart

Countdown

Samen met mijn vereniging zal ik zoveel mogelijk hartjes door weer en wind fietsen om hiermee geld op te halen voor de Hartstichting. Dit fietsen is alleen mogelijk met een goed werkend hart en daarom dubbel zo mooi. Ook is dit een goed doel dat op meerdere manieren dichtbij mij staat. 💛

Ik hoop dat met deze actie deze stichting ervoor kan zorgen dat dit doel alleen nog maar positief dichtbij mensen komt te staan. Om dit te bereiken kan iedere kleine bijdrage mij en de vereniging dichter bij een mooi bedrag brengen zodat dit gerealiseerd kan worden. Ieder klein beetje wordt dan ook erg gewaardeerd 💛

Ondertussen is het eerste rondje van 75km, 50km en 150km gefietst! De 150km was met veel regen maar niet alles gaat vanzelf en je kan meer dan je denkt en dat symboliseerde dit hart zeker. Komende weken zullen er nog wel wat hartjes bijkomen!