Els Vlooswijk

Lid van team: E.S.R. ThĂŞta

Hartjes uit het hart

Afgesloten

Onlangs is door het plotseling overlijden van Claudia dit doel heel dichtbij mij komen te staan. Ik hoop dat met deze actie deze stichting ervoor kan zorgen dat dit doel alleen nog maar positief dichtbij mensen komt te staan. Om dit te bereiken kan iedere kleine bijdrage helpen om dit te gaan verwezenlijke. Ieder klein beetje wordt dan ook erg gewaardeerd 💛  

Met deze actie zal ik samen met mijn vereniging zoveel mogelijk hartjes door weer en wind fietsen om hiermee geld op te halen voor de Hartstichting. Dit fietsen is alleen mogelijk met een goed werkend hart en daarom dubbel zo mooi. 

Ondertussen heb ik al 5 hartjes gefietst voor de harstichting, van 50, 50, 75 , 90 en 150km. Niet allemaal met even mooi weer, zo was die van 150 heel regen. Maar ook dit kan juist alleen maar symboliseren dat niet alles vanzelf gaat en je meer kan dan je denkt en dat symboliseerde dit hart zeker. Komende week zullen er nog wel wat hartjes bijkomen en hopelijk daarmee ook donaties!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.