910%
€ 455 / € 50 hebben we op dit
moment al samen opgehaald via

5 km voor het hart

Dit is de actie van Eyleen Kuijpers

Hallo vrienden, familie, collega’s en misschien zelfs onbekende. Op 1 september 2019 zal ik meedoen aan de Rabobank City Run van de Tilburg Ten Miles. Dit is mijn allereerste keer dat ik meedoe en ben daarom al 2 maanden hard aan het trainen. Want ik wil wel binnen de 50 minuten de 5 km kunnen uitlopen :-).

Zelf slik ik dagelijks hartmedicatie om de dag door te kunnen komen. Dit helpt mij om een gewoon “normaal” leven te kunnen hebben. Helaas heeft niet iedereen dat geluk en sterven er dagelijks nog te veel mensen aan hartfalen.

Daarom wil ik jullie vragen om mij te sponsoren door een donatie te doen voor de Hartstichting. Zo kan de Hartstichting hart-en vaatziekten sneller opsporen en beter behandelen.

Help je mij en de Hartstichting mee?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Help mee & kom in actie