Gerke Steenstra

Lid van team: IMDS

Gerke in beweging voor de hartstichting

Geld inzamelen voor de hartstichting; #inbeweging met het team van IMDS.

Dagelijks houden wij ons bezig met het produceren van producten die nodig zijn voor de behandeling van ernstige verstoppingen in de bloedvaten rondom het hart. Met deze actie willen we geld inzamelen om de Hartstichting te steunen in onderzoeken naar de behandeling van hart- en vaatziekten.

Voor deze actie ga ik met collega's een ronde van 60km racefietsen, in de vorm van een strava-art hart.