Jelle Traa

Lid van team: Vrienden van Roel

In actie voor Hartstichting

Op zondag 10 oktober staat de halve marathon van Eindhoven op de planning. Wij als vriendengroep van Roel lopen samen met hem deze Halve Marathon. We lopen voor zijn vader Peter die afgelopen jaar helaas is overleden, mede door hart- en vaat ziekten. Als gebaar en steun richting Roel en zijn familie lopen we deze Halve Marathon, daarnaast zouden we het ook mooi vinden als er een mooi geldbedrag opgehaald wordt voor de Hartstichting.