Jessie Harms

Lid van team: E.S.R. Thêta

Op de fiets stappen voor de hartstichting

Countdown

Een aantal maanden geleden maakte ik een nare val met de mountainbike. Deze val resulteerde niet alleen in gekneusde ribben en blauwe plekken, maar ook in een herseninfarct... Door de val is helaas een scheurtje ontstaan in mijn halsslagader. Hierdoor ontstond er een bloedpropje wat er vervolgens voor zorgde dat ik de linker kant van mijn lichaam niet meer kon bewegen. Gelukkig ben ik snel en super goed geholpen door artsen in het Catharina Ziekenhuis die een trombectomie hebben uitgevoerd! Deze ingreep zou niet hebben bestaan zonder de hartstichting. Nu ik zelf weer een beetje kan fietsen wil ik graag bijdragen aan deze actie en ook anderen de tweede kans geven die ik gehad heb door deze operatie! :)