Jonathan Prins

Olympische triatlon voor meer onderzoek naar hartritmestoornissen.

Op 24 december 2021 kregen wij een grote schok te verwerken. Mijn vader kon nauwelijks meer praten en kreeg een heftige druk op zijn borst. Hij werd afgevoerd met de ambulance en verder onderzocht in het ziekenhuis. In verder onderzoek bleek dat hij kampte met het WPW-syndroom (syndroom van Wolff-Parkinson-White), dit is een aangeboren hartritmestoornis. Er is een extra elektrische verbinding tussen de boezems en de kamers. Het hart klopt tijdens een aanval erg snel, vaak meer dan 200 slagen per minuut. Gelukkig waren we er op tijd bij en gaat het nu weer beter met mijn vader.

 Gelukkig voor mijn vader kwam de hulp wel op tijd, toch moeten we helaas stellen dat er nog steeds te weinig budget beschikbaar in Nederland voor onderzoek naar hartritmestoornissen, daarom zal ik op 12 Juni 2022 een olympische triatlon gaan proberen te voltooien. Ik zal dit doen om geld op te halen voor de hartstichting. Deze olympische triatlon zal bestaan uit 1.5 kilometer zwemmen, 10 kilometer hardlopen en 40 kilometer fietsen.

Je kunt mij steunen door geld te doneren in de link!

Alvast heel erg bedankt! 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.