José Burger

harten❤️Haas

Donation info empty

 

Hallo,

Leuk dat je op mijn HartenHaas-pagina komt kijken. De HartenHazen zijn met liefde zelf gehaakt en de Hartstichting ontvangt een deel van de opbrengst: € 2,50 per verkochte haas.

HartenHazen zijn heel bijzonder. Dat merk je vanzelf als je er één ontmoet. Ze laten je lachen, maar helpen ook bij verdriet. Zijn superrelaxed, goed in knuffels en ze luisteren altijd. Hoe ik dat weet? Ik heb er al veel ontmoet en ze helpen mij ook. Vroeger werkte ik in de zorg. Ik ondersteunde mensen met een beperking. Dat vond ik geweldig om te doen. Toen werd ik ziek. Ik kwam thuis te zitten. Maar niets doen is niks voor mij. Mijn revalidatieperiode zit er op inmiddels en heb ik mijn werkzaamheden in de zorg weer hervat! 

Haken blijf ik doen. 

Ik leerde mijzelf haken. De eerste HartenHaas werd geboren en toverde een lach op mijn gezicht. Al snel vond deze haas een ander thuis. Er komen steeds meer HartenHaasjes bij en ze vinden allemaal een plek. Dat maakt me blij.

Al snel ontstond het idee om voor elke verkochte haas een bedrag aan de Hartstichting te doneren.

Via de HartenHazen kan ik iets betekenen, ertoe doen.

En jij ook! Ken jij iemand die een HartenHaas kan gebruiken? Verras diegene, ondersteun tegelijkertijd de Hartstichting en houd mij ‘aan de haak’. Kijk op mijn HartenHazen-account op Instagram of Facebook en stuur me een berichtje.

 

Hartelijke groet,

José 

Praktische info

Een HartenHaas klein kost € 15,00 groot € 17,50 en is te bestellen door mij een berichtje te sturen via Instagram.

Je kunt me vinden door te zoeken op hartenhaas. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.