33%
€ 66 / € 200 hebben we op dit
moment al samen opgehaald via

Kalender met een verhaal

Dit is de actie van Rachel E. Clarisse-Schat

Als Grafisch Vormgever wou ik graag iets betekenen voor de Hartstichting. Dat niet alleen, hartproblemen zit in mijn familie. Mijn Oma is hier bijvoorbeeld aan overleden, vroeger knutselden wij altijd samen en ik geloof dat ik mijn creativiteit van haar heb gekregen. Met haar kunstwerkjes van bladeren en bloemen + mijn grafisch vormgeving heb ik ter ere van haar een verjaardagskalender gemaakt. Haar motto was namelijk: Vier het leven! Celebrate life!

Als eerbetoon aan mijn Nana Jo kom ik in actie voor de Hartstichting! Het geld wat ingezameld wordt gaat naar onderzoek naar hartproblemen bij vrouwen. Hier is namelijk te weinig over bekend en teveel vrouwen die in het ziekenhuis belanden. Aangezien er drie vrouwen in mijn familie hier mee te maken hebben gehad of nogsteeds, onderneem ik actie!

Lees meer over deze actie: Lees meer Of Bekijk mijn Etsy Shop

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Help mee & kom in actie