Leander Proefkaas

Boeren Graskaas voor het hart

Proefkaas wil de Hartstichting steunen met deze Boeren Graskaas! Want uit eigen ervaring weet ik dat het enorm prettig is wanneer alles rondom het hart klopt.

"Ik vind dat de motor van je lichaam, oftewel de motor van leven alle nodige aandacht verdient! En daar is geld voor nodig." - Tamara Bennink (zus met de meeste levenservaring)

Proefkaas versnijd deze kaas in stukken van 500 gram, dat 100% ten goede komt van de Hartstichting. Dus al het geld dat jij voor 500 gram kaas over hebt gaat rechtstreeks naar de Hartstichting.

Help jij ons van deze kaas af en aan een hele boel centjes voor de Hartstichting? Alvast heel erg dank!