Leander Proefkaas

Boeren Graskaas voor het hart

Donation info empty

Proefkaas wil de Hartstichting steunen met deze Boeren Graskaas! Want uit eigen ervaring weet ik dat het enorm prettig is wanneer alles rondom het hart klopt.

"Ik vind dat de motor van je lichaam, oftewel de motor van leven alle nodige aandacht verdient! En daar is geld voor nodig." - Tamara Bennink (zus met de meeste levenservaring)

Proefkaas versnijd deze kaas in stukken van 500 gram, dat 100% ten goede komt van de Hartstichting. Dus al het geld dat jij voor 500 gram kaas over hebt gaat rechtstreeks naar de Hartstichting.

Help jij ons van deze kaas af en aan een hele boel centjes voor de Hartstichting? Alvast heel erg dank!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.