Leanne Davies

Volg je ❤️ ... dat klopt❤️

Afgesloten

Ik ben al ruim een jaar niet wezen hardlopen! De motivatie was ver te zoeken dit jaar! Vandaag kreeg ik een mail over een virtuele run via mijn werk! Daar was hij dan! Een Paar jaar geleden heb ik een run gedaan in de UK om de ❤️stichting te steunen. Mijn oom was dat jaar aan ❤️problemen onverwachts overleden! Ik besef mij steeds meer ook nu dat ik in het Ziekenhuis werk hoe belangrijk deze stichtingen zijn en daarom Ga ik de uitdagen aan om 15 km te lopen voor de Nederlandse ❤️Stichting !
Dit gaat pittig worden maar vastberaden ben ik en met deze doel motiveert dit mij om door te zetten! Zou het super leuk vinden als jullie mij maar Vooral de ❤️Stichting zou willen steunen hierin door een klein donatie te schenken! Alvast bedankt!
Mijn training gaat morgen van start 💪🏻❤️