Lovely Stuffies

loveyStuffies

Per 1 oktober 2019 is mijn etsyshop geopend, van elk verkocht item gaat er een percentage naar de hartstichting. Maar dit is nog niet alles, er komen ook bijzondere acties aan, een kerstpakketten actie bijvoorbeeld! Neem snel eens een kijkje in mijn shop en wie weet vind je daar wel iets super leuks!

En je steunt meteen de hartstichting win win toch!? De bedoeling is om elk jaar een bedrag te doneren, hoe meer hoe beter lijkt mij! Dus help mij om zoveel mogelijk geld in te zamelen! Zodat er onderzoek kan blijven worden gedaan iets wat har(d)t nodig is! Op de fotos een zeer kleine greep wat er te koop is!!