Lovely Stuffies

loveyStuffies

Per 1 oktober 2019 is mijn etsyshop geopend, van elk verkocht item gaat er een percentage naar de hartstichting. Maar dit is nog niet alles, er komen ook bijzondere acties aan, een kerstpakketten actie bijvoorbeeld! Neem snel eens een kijkje in mijn shop en wie weet vind je daar wel iets super leuks!

https://www.etsy.com/nl/shop/LovelyStuffiess

En je steunt meteen de hartstichting win win toch!? De bedoeling is om elk jaar een bedrag te doneren, hoe meer hoe beter lijkt mij! Dus help mij om zoveel mogelijk geld in te zamelen! Zodat er onderzoek kan blijven worden gedaan iets wat har(d)t nodig is! Op de fotos een zeer kleine greep wat er te koop is!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.