Marjolein Loonen

Volg je hart, want dat klopt!

Donation info empty

Mijn schoonvader kreeg vorig jaar mei een hartinfarct, het moment waarop ik besefte dat het leven kan veranderen in een paar minuten tijd. Het leek alsof de tijd even stil stond. Iedereen deed zijn best om hem te helpen. Het herstel verliep goed, nu een jaar later gaat het prima met hem. Alleen die ene dag, dat ene moment, dat ene telefoontje vergeet ik nooit meer. Juist daarom wil ik extra aandacht vragen voor het hart en de Hartstichting! Volg je hart, want het klopt!

Wil jij ook een leuk, handgemaakt hartje kopen voor €2,95 waarvan ik €1,95 toevoeg aan deze actie? Stuur dan een mail naar joleinloonen@hotmail.com

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.