€ 1.365 / € 1.000 hebben we op dit

Midlife Ride

Dit is de actie van Martin Bruinsma

Over niet al te lange tijd, op 27 augustus om precies te zijn, bereik ik de 50-jarige leeftijd. Dus tijd voor een midlife crisis zou je denken. Nou, dat dacht ik dus even niet.

Ik ga voor de Midlife Ride.

Tijdens mijn vakantie ga ik fietsen van mijn woonplaats Haarlem naar de Middellandse Zee. De planning is om donderdag 26 juli te starten en er ongeveer twee weken over te doen, inclusief enkele rustdagen die ik met Simone en Jeroen zal doorbrengen. Na deze twee weken gebruik ik onze derde vakantiewerk om lekker uit te rusten. Via Facebook en via de actiepagina van de Hartstichting zal ik updates geven van hoe ver ik gevorderd ben.

Je kunt mij d.w.z. de Hartstichting sponsoren door hier een donatie te doen. Je kunt natuurlijk zelf een bedrag kiezen maar je zou er ook voor kunnen kiezen om een bepaald bedrag te doneren voor elke door mij gereden kilometer (achteraf  te betalen). De totale afstand, als ik het haal naar de Middellandse Zee, schat ik op 1.350 km. Dus bijv. 2 cent per km. betekent dan € 27.00.

Spreekt voor zich dat ik (extra) gestimuleerd zal worden door elke donatie! Hoe groter, hoe meer stimulans!! Elke euro komt rechtstreeks bij de Hartstichting terecht.

Ik dank je bij voorbaat voor jouw donatie!

Delen van deze actie op welke manier dan ook stel ik natuurlijk zeer op prijs.