€ 1.069 / € 5.000 hebben we op dit

Notté Marathon Challenge 2018 (NMC18)

Dit is de actie van Martin Notté

Notté Marathon Challenge 2018 (NMC18)

Na in mei 2016 zelf totaal onverwacht een open hart operatie te hebben ondergaan, ben ik in september 2016 begonnen om te trainen voor de New York City Marathon. Op 4 november 2018 loop ik deze wedstrijd.

Ik loop voor onderzoek en voorlichting rondom preventie van hart- en vaatziekten. Ik heb geluk gehad en ben gelukkig weer topfit, maar dagelijks overlijden er nog te veel mensen onnodig aan deze ziekte.

Voor onderzoek en voorlichting is nog veel geld nodig, waar ik graag een steentje aan wil bijdragen. Mijn doel is om minimaal 5.000 euro bij elkaar te lopen voor de Hartstichting.

Alvast bedankt voor alle donaties!