€ 240 / € 422 hebben we op dit

Marathon van Rotterdam voor de Hartstichting

Dit is de actie van Marty Baets

8 april ga ik de uitdaging aan om de marathon van Rotterdam te lopen. Mijn streven is voor elke kilometer, € 10,- gesponsord te krijgen, wat een totaal opbrengst voor de Hartstichtng zou zijn van € 421.95.

Help jij ook mee? Dat zou geweldig zijn! Nu overlijden te veel mensen geheel onverwachts aan een hartstoornis. Elke dag weer. Zelf heb ik door de jaren heen zowel familieleden als collega's verloren als gevolg van hartfalen, en wellicht dat je zelf binnen jouw omgeving ook met soortelijk verlies te maken hebt gehad.

Help jij middels het sponsoren van deze actie mee om dit naar de toekomst toe te voorkomen?