€ 800 / € 600 hebben we op dit

Naomi’s New York Half Marathon

Dit is de actie van Naomi Kemble

UPDATE: Afgelopen zondag 17 maart 2019 heb ik in 2:34:50 mijn eerste halve marathon uitgelopen in NY! Via deze weg wil ik iedereen die de afgelopen weken heeft meegeleefd en mij op wat voor manier dan ook heeft gesteund bedanken voor de support en alle donateurs voor hun donaties! ♥️

Liefs,

Naomi

__________________

Ik heb al een tijdje de droom een halve marathon te lopen.

Mijn droom ga ik op 17 maart 2019 op een speciale plek waar maken:

New York City!

Om mijn eerste halve marathon in ‘The Big Apple’ extra bijzonder te maken, wil ik met mijn run geld inzamelen voor de hartstichting.

Op 28 november 2014 verloor ik mijn vader aan een hartstilstand. Hulp kwam voor hem te laat.

Steun mij met een donatie en help de hartstichting meer levens te redden.

Liefs, Naomi