Ouderejaars 2021

Lid van team: E.S.R. Thêta

Hartjes fietsen voor de hartstichting

Afgesloten

Wij, Ouderejaars 2021, fietsen samen om geld op te halen voor de Hartstichting. Hoewel we dagelijks in de boot te vinden zijn, vinden we het belangrijk om het initiatief vanuit onze roeivereniging E.S.R. Thêta te steunen en hartjes te fietsen om en rond Eindhoven.

Een gezond hart is namelijk ontzettend belangrijk voor ons als sporters. Geld voor onderzoek is daarom ook nodig om het maximale uit onszelf te kunnen halen en ons, maar ook onze omgeving gezond te houden.

Robert Tiemeijer, Guido de Ruiter, Brian Poll, Bart Heemskerk, Eveline Wouters en Jurriaan Drent.