€ 136 / € 250 hebben we op dit

HARTloper

Dit is de actie van Peter Gijzen

Dit jaar ga ik voor de 16e keer de Vierdaagse van Nijmegen lopen. Ik wil graag gaan lopen voor een goed doel: de Hartstichting. Mede omdat ik al jaren hartpatiënt ben. Vorig jaar heb ik helaas niet kunnen lopen vanwege een bypassoperatie. Nu ben ik weer voldoende hersteld om de uitdaging opnieuw aan te gaan!
Des te mooier om tijdens deze prestatie geld in te zamelen voor de Hartstichting.
Sponsor mij en we gaan gezamenlijk de missie aan om hart en vaatziekten te verslaan!