€ 520 / € 750 hebben we op dit

42 km voor het hart

Dit is de actie van Peterlien Soels

Ik ga de uitdaging aan om op 26 mei 42 km te wandelen! Om geld in te zamelen voor de Hartstichting. Deze afstand heb ik nog nooit eerder gelopen. Ik heb de afgelopen maanden keihard getraind.

Geld voor onderzoek
Ik wil minimaal 750 euro ophalen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Elke dag sterven er ruim 100 mensen aan hart- of vaatziekten. Dagelijks belanden 750 mensen in het ziekenhuis. Jij kent vast ook iemand die hartpatiënt is. Of misschien wel overleden is door een hartstilstand? Ik draag mijn steentje bij aan oplossingen voor alle hart- en vaatpatiënten! Vanuit mijn hart voor een ander hart.

Doe mee
Help mee en doe een donatie. Klein of groot... alles is goed!

Dank je wel.