127%
€ 1.020 / € 800 hebben we op dit
moment al samen opgehaald via

42 km voor het hart

Dit is de actie van Peterlien Soels

Ik ga de uitdaging aan om op 26 mei 42 km te wandelen! Om geld in te zamelen voor de Hartstichting. Deze afstand heb ik nog nooit eerder gelopen. Ik heb de afgelopen maanden keihard getraind.

Geld voor onderzoek
Ik wil minimaal 800 euro ophalen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten. Elke dag sterven er ruim 100 mensen aan hart- of vaatziekten. Dagelijks belanden 750 mensen in het ziekenhuis. Jij kent vast ook iemand die hartpatiënt is. Of misschien wel overleden is door een hartstilstand? Ik draag mijn steentje bij aan oplossingen voor alle hart- en vaatpatiënten! Vanuit mijn hart voor een ander hart.

Doe mee
Help mee en doe een donatie. Klein of groot... alles is goed!

Dank je wel.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Help mee & kom in actie