Richard Moesker

Geen berg te hoog, geen afstand te ver

Let op! Doneer en maak kans op de tijdritfiets van de foto *zie voorwaarden einde bericht*

Klik op doneer --> typ naam + fiets en maak kans 
Vergeet niet te liken en te subscriben op Instagram en Facebook
https://www.instagram.com/richard_moesker/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100083934234055


Hallo allemaal,

Mijn naam is Richard Moesker, ik ben 47 jaar oud. Sporten is mijn hele leven al een grote passie van mij. Ik ga graag de uitdaging aan met mijzelf en vraag dan het uiterste van mijzelf, zo heb ik meerdere malen triathlons voltooid in Nederland en oa Zwitserland. Ook andere sportieve uitdagingen zoals marathons doe ik graag. Elk jaar zoek ik met veel plezier weer nieuwe uitdagingen. Er waren zogezegd geen beperkingen.

Tot ik opeens in november 2019 zelf geconfronteerd werd met hartproblemen, dit kwam aan het licht nadat ik tijdens een triathlon wedstrijd door pech van de fiets viel en mijn sleutelbeen brak. Bij een screening voor deze operatie bleek dat mijn aortaklep ernstig verklakt was door een aangeboren hartafwijking. Gelukkig ben ik na een pittige operatie,
dankzij de specialisten van het UMCG weer helemaal hersteld en kan ik weer als vanouds de uitdaging met mijzelf aangaan.

Ik wil graag wat terug doen door geld op te halen voor de Hartstichting en aandacht te vragen voor de afdeling kinderhartchirugie van het UMCG, deze specialistische afdeling van het UMCG moet in het Noorden blijven.
Hiervoor heb ik een programma gemaakt waarbij ik het uiterste van mijzelf vraag. Ik ga 7 augustus meedoen aan de Ubaye Trail Salomon; dit is een trail van 42 kilometer met 2600 hoogtemeters in Zuid-Frankrijk. Op 10 september ga ik mijn tweede sportieve uitdaging aan, de Zevenheuvelentrail van 42 kilometer in Nijmegen. Tot slot ga ik op 15 oktober voor de Ultraloop, Indian Summer, een loop van 100 kilometer in en rondom Rolde.

Omdat ik ook graag het uiterste uit deze actie wil halen, heb ik de handen ineengeslagen met
Schelte van der West. Hij is woonachtig in Joure, doet veel vrijwilligerswerk voor de Hartstichting en hij heeft in 2020 een harttransplantatie ondergaan. Wij hebben elkaar leren kennen in Beatrixoord en wij hebben een klik met elkaar. De liefde voor sport en genieten van het leven staat bij onze beide voorop. Mijn vrouw Jacquelien en Sandra Wierda-van der West de vrouw van Schelte zijn ook enthousiast geworden en zij gaan voor de 14 kilometer van de Ultraloop Indian Summer. Schelte hoopt bij de Ultraloop Indian Summer ook zelf een stukje mee te kunnen lopen.

* Voorwaarden kans maken op de tijdritfiets
- De tijdritfiets gaat weg vanaf €
3000 aan donaties
- Typ bij je donatie, naast je naam, het woord fiets en maak kans op de tijdritfiets
- Doneren kan niet anoniem
- Je kan eenmaal doneren met je eigen naam en vervolgens meedoen, opnieuw doneren op naam van een bekende kan wel
- De uitreiking volgt na de Ultraloop Indian Summer dmv ouderwets papieren lootje trekken uit een ton, dit wordt gefilmd. 
- De fiets wordt bij je thuisgebracht