Robert Wendler

Rolski sponsortocht.

In 2017 is bij mij door een onwelwording op de racefiets een pacemaker en ICD (interne defibrillator) geplaatst. Doordat er belangrijk onderzoek nodig is naar hartziekten wil ik hier graag mijn steentje bijdragen. Hierdoor wil ik op de rolski's op ZATERDAG 17 APRIL 2021 een uur lang rondjes rijden op de Haamen in Beek om zodoende geld op te halen voor de hartstichting. In het verleden heb ik veel wedstrijden op de schaatsen en skeelers gedaan en ook op de rolski's veel wedstrijden in met name Duitsland. Ik wil laten zien dat er met een pacemaker en ICD nog veel kan maar dat er hiervoor wel geld nodig is voor onderzoek naar deze hartziekten. Ik hoop dat ik met mijn voornemen toch iets kan bijdragen en hoop dat de mensen mijn initiatief steunen.