Roeiershuis Liqorice

Lid van team: E.S.R. Thêta

Roeiershuis Liqorice voor de hartstichting

Wij als roeiershuis willen graag bijdragen aan het initiatief van de E.S.R. Thêta voor meer hartonderzoek. Hartproblemen komen nog veel te vaak voor, ook binnen de topsport en bij jonge mensen. Dit is een onderwerp dat ons na aan het hart ligt en wij willen ons hier graag voor inzetten.

Daarom zullen wij op 5 mei aanstaande een groot hart fietsen voor Claudia en de hartstichting. U kunt ons hiervoor   sponsoren in de vorm van een bijdrage aan de hartstichting.