€ 201 / € 250 hebben we op dit

Roel loopt HART

Dit is de actie van Roel Knol

Op 17 maart 2018 liep ik mijn 1e run, de 5 km van de Reeuwijkse plassenloop.Het was siberisch koud! Tijd viel mij mee; 31:00 min! Op 27 mei 2018 heb ik de 10km Vestingloop in 's-Hertogenbosch gelopen in 1:08:31. Het weer was tropisch!

Hoe nu verder?

Op 07 oktober 2018 ga ik deelnemen aan de 10km Singelloop Utrecht. Inmiddels ga ik me richten op runs van 15km en 20km. Wie weet, misschien ren ik in 2020 een heuse marathon.

Samen met het hardloopschema van de Hartstichting kan iedereen een gezonde runner worden. Het gaat niet om tijd, maar om gezondheid.

Alvast bedankt voor de steun aan de Hartstichting!

Március 17.én részt vettem elsö futóversenyen, a reeuwijki tó verseny 5 km. Szibériai hideg volt! Jó idöt futottam: 31 perc. Május 27. a 's hertogenboschi 10 km. Vestingfutáson vettem részt és 1:08:31 alatt futottam. Trópusi hömérséklet volt!

Hogyan tovább?

2018 október 07.én szeretnék részt venni az utrecht 10 km. Singelfutáson. Lassan tájékozódok a 15 és 20 km. futások iránt. Ki tudja, hátha 2020-ba egy igazi maratont futok.

A holland Szívalapítvány futósémájával mindenki egészséges futóvá vállhat. Nem a gyorsaság a lényeg, hanem az egészség.

Elöre köszönöm a holland Szívalapítvány javáért adott támogatást!

On march 17th I did my first run, the 5 km. Reeuwijk lakerun. It was cold as in Siberia! My time was good: 31 minutes! On may 27th 2018 I ran the 10km Vestigrun is 's-Hertogenbosch in 1:08:31. The weather was tropical!

And what's next?

On October 07th 2018 I take part in a 10 km. competition: the Singelrun Utrecht. Meanwhile I will focus on 15 and 20 km. runs. Who knows, maybe in 2020 I will run a real marathon.

With the runningscheme of the Dutch Heartfoundation anybody can become a healthy runner. It's not about time, it's about health.

Thank you for supporting the Dutch Heartfoundation!