Sarah Lunshof

Samen geld ophalen voor hartonderzoek naar corona

Actie is afgesloten

Ik ben eerstejaarsstudent van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Voor mijn studie organiseer ik een online live muziekbingo. Tijdens dit evenement haal ik geld op voor de Hartstichting.

Het coronavirus kan hartpatiënten ernstig treffen. Maar ook bij gezonde mensen kan het schade veroorzaken aan hart- en bloedvaten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er snel betere oplossingen komen voor hartpatiënten met corona. Zo kan iedereen corona overleven en blijft hartschade beperkt. Voor dit bijzondere onderzoek is veel geld nodig. Daarom kom ik in actie met deze speciale online muziekbingo. Doe mee en draag ook je steentje bij aan het corona-onderzoek. Juist nu.

Het evenement wordt een één-uur durende online muziekbingo. Het vindt plaats op woensdag 3 juni om 20:00. Bij een muziekbingo hoort natuurlijk een winnaar! De winnaar krijgt een kaartspel van De Wammus en een paar armbandjes van de Hartstichting!

Hoe neem je deel aan het evenement?

1. Doneer 5 euro aan de Hartstichting
  2. Maak een screenshot als bewijs en stuur deze naar het prive Instagramaccount @muziekbingo_voor_hartstichting
  3. Stuur vervolgens een volgverzoek
  4. Na uw donatie accepteert het account uw volgverzoek