Sarah Lunshof

Samen geld ophalen voor hartonderzoek naar corona

Afgesloten

Ik ben eerstejaarsstudent van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Voor mijn studie organiseer ik een online live muziekbingo. Tijdens dit evenement haal ik geld op voor de Hartstichting. 

Het coronavirus kan hartpatiënten ernstig treffen. Maar ook bij gezonde mensen kan het schade veroorzaken aan hart- en bloedvaten. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er snel betere oplossingen komen voor hartpatiënten met corona. Zo kan iedereen corona overleven en blijft hartschade beperkt. Voor dit bijzondere onderzoek is veel geld nodig. Daarom kom ik in actie met deze speciale online muziekbingo. Doe mee en draag ook je steentje bij aan het corona-onderzoek. Juist nu.

Het evenement wordt een één-uur durende online muziekbingo. Het vindt plaats op woensdag 3 juni om 20:00. Bij een muziekbingo hoort natuurlijk een winnaar! De winnaar krijgt een kaartspel van De Wammus en een paar armbandjes van de Hartstichting! 

Hoe neem je deel aan het evenement?

  1. Doneer 5 euro aan de Hartstichting
  2. Maak een screenshot als bewijs en stuur deze naar het prive Instagramaccount @muziekbingo_voor_hartstichting
  3. Stuur vervolgens een volgverzoek
  4. Na uw donatie accepteert het account uw volgverzoek
  5. U ontvangt een unieke muziekbingo kaart via uw Instagramaccount
  6. U kunt nu het evenement bijwonen bij het klikken op de livestream van het instagramaccount

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.