€ 779 / € 421 hebben we op dit

De Rotterdamse Marathon voor de hartstichting

Dit is de actie van Steven Merkens

Lieve familie en vrienden,

Inmiddels trek ik meerdere keren per week mijn hardloopschoenen aan om te trainen voor de mooiste marathon van Nederland, de marathon van Rotterdam! Op 8 april hoop ik deze 42 kilometer en 195 meter onder de drie uur af te leggen.

Behalve de uitdaging voor mezelf leek het mij een mooi streven om geld op te halen voor het goede doel. Ik heb hierin gekozen voor de hartstichting. Om een mooi bedrag op te halen probeer ik per kilometer 10 euro op te halen. De eerste kilometer sponsor ik mezelf, maar op weg naar de 421,95 heb ik jullie hulp nodig!

Jullie zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om mij aan te moedigen op 8 april. En vergeet niet te doneren!

Liefs,
Steven