185%
€ 779 / € 421 hebben we op dit
moment al samen opgehaald via

De Rotterdamse Marathon voor de hartstichting

Dit is de actie van Steven Merkens

Lieve familie en vrienden,

Inmiddels trek ik meerdere keren per week mijn hardloopschoenen aan om te trainen voor de mooiste marathon van Nederland, de marathon van Rotterdam! Op 8 april hoop ik deze 42 kilometer en 195 meter onder de drie uur af te leggen.

Behalve de uitdaging voor mezelf leek het mij een mooi streven om geld op te halen voor het goede doel. Ik heb hierin gekozen voor de hartstichting. Om een mooi bedrag op te halen probeer ik per kilometer 10 euro op te halen. De eerste kilometer sponsor ik mezelf, maar op weg naar de 421,95 heb ik jullie hulp nodig!

Jullie zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om mij aan te moedigen op 8 april. En vergeet niet te doneren!

Liefs,
Steven

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Help mee & kom in actie