May de Bruijn

Van Rotterdam naar Tarifa

Waarom

Vijf jaar geleden is mijn oom Arnold onverwachts overleden door een hartstilstand. Nu fietsen Enno en ik deze zomer naar zijn paradijs op aarde, Tarifa, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor de Hartstichting. Wij zetten ons in zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar hart- en vaatziekte, zodat andere wel optijd geholpen kunnen worden. WIl jij ons hierbij helpen?

Wat gaan wij doen

Vanaf 1 Juli, gaan Enno en Ik, een maand naar bijna het zuiderlijkse puntje van Spanje fietsen. Wij zullen hiervoor ongeveer 3000 km voor afleggen in 30 dagen. Als jullie ons willen volgen kan dat op strava of op polar steps, waar we dagelijks updates zullen geven over onze rit. Maar vooral aan jullie de vraag of jullie onze actie willen steunen door een x-aantal km van onze rit te sponseren!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.