Thomas van de Wiel

Een hart, voor de hartstichting

Afgesloten

Hallo allemaal, 

Wat fijn dat jullie op mijn donatie pagina van de hartstichting zijn beland. 

Mijn naam is Thomas, en ik heb een aangeboren hartafwijking. Dit is op mijn 27e geconstateerd, en sindsdien is mijn leven drastisch veranderd. Van actieve krachtsporter die dagelijks ging sporten naar acuut stoppen met trainen en vanuit daar gaan kijken naar wat wel mogelijk is. 

Met de aankoop van mijn racefiets heb ik een nieuwe hobby gevonden. Graag wil ik mij inzetten voor de hartstichting en zo geld ophalen, en op wat voor manier kan dit beter dan met mijn fiets. Daarom ga ik op 2 of 3 Mei 2021 een Hart fietsen door Nederland. 

Op het moment heerst er nog veel onduidelijkheid over de corona maatregelen / avondklok. Aangezien ik deze rit niet als een race zie maar als een ontspannen rit waarbij gezondheid belangrijker is, kan de rit mogelijk verplaatst worden indien de avondklok op 3 mei nog steeds van kracht is. 

De rit die ik ga fietsen is ook te vinden op Komoot ( Een fiets route pagina ) onder mijn account Thomas vdW, mocht je op de route wonen, en mij willen aanmoedigen of ondersteunen door een stukje mee te fietsen. Je bent van harte welkom! 

Super tof dat je tot hier bent gekomen met lezen, zijn er vragen of wil je graag iets delen dit kan op deze pagina of via mijn instagram @thomasv.dw  

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.