Tom Bakker

Lid van team: IMDS

Tom

Op donderdag 1 juli gaan de medewerkers van IMDS zich inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Hartstichting. Dit doel ligt IMDS aan het hart, omdat zij producten ontwikkelen en produceren die nodig zijn voor de behandeling van ernstige verstoppingen in de bloedvaten rondom het hart. De medewerkers willen zoveel mogelijk geld inzamelen om de Hartstichting te steunen in onderzoeken naar de behandeling van hart- en vaatziekten.

Wat wordt er gedaan om deze inzameling succesvol te maken?

De medewerkers hebben de keuze om een hartje te fietsen (30km), een hartje te wandelen (8km) of een hartje te wielrennen (60km).

Aangezien ik van wielrennen hou ga ik deze activiteit ondernemen.

Klik op de onderstaande link om mij te sponsoren. Elke gift is waardevol.

Heel hartelijk bedankt!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.