Wiebe Snijder

In actie voor Hartstichting

Dagelijks krijgen honderden mensen,hart of vaatziekten. Ook onder sporters,die opeens hartritme stoorissen of hartfalen worden getroffen. Om meer onderzoek naar hartfalen te doen, ga ik weer fietsen voor de Hartstichting.

Ik wil 270 km of 300 km gaan fietsen, vanuit mijn woonplaats Kamerik ( bij Woerden) wil ik via Flevopolder en Noordoostpolder naar Friesland fietsen en terug op 1 dag.

Ik hoop met deze actie geld op te halen voor dit onderzoek.

Ik wil dit gaan fietsen in Mei of Juni 2022.

Ik hoop dat u mij wil steunen.

Alvast bedankt.

Wiebe.