Jochem van Dommelen

In actie voor Hartstichting - Flesje voor het goede doel

Afgesloten

Zelf heb ik een aangeboren hartafwijking (VSD). Dit is door de jaren heen erg verbeterd en ik hoef mij hierover gelukkig geen zorgen meer te maken. Ondanks dat het met mij helemaal goed gaat, zijn er genoeg hartpatiënten die wel de zorg nodig hebben die zij ook verdienen. Met deze actie wil ik mij dan ook inzetten voor deze hartpatiënten en een steentje bijdragen.

Met de feestdagen in het vooruitzicht verkoop ik (in Rotterdam) flessen wijn in een mooie houten kist voor het goede doel. U kunt kiezen tussen een fles rode wijn of een fles witte wijn. Per fles kost het €15 . De opbrengst hiervan gaat naar de Hartstichting.

Bij interesse of vragen kunt u mailen naar: flesjevoorhetgoededoel@hotmail.com met de naam, het aantal gewenste flessen, de keuze tussen de rode wijn of witte wijn en de adresgegevens. Ik zal deze flessen in de avond in de maand december persoonlijk bij u afleveren. Hierover krijgt u meer informatie via de mail. De betaling vindt plaats bij de bezorging van de fles.

Wanneer je niet uit Rotterdam komt of geen behoefte hebt aan een fles wijn, dan kan je uiteraard ook direct doneren via deze pagina. Alle kleine beetjes helpen! :)