Fleur Mank

Wandelen van Dom(burg) tot Dom(toren)

Afgesloten

Mijn verhaal..

Sinds 2011 ben ik onder behandeling bij de afdeling cardiologie in het AMC. Na 2 behandelingen (ablaties) blijf ik onder controle voor hartritmestoornissen en een afwijking aan de hartkamer. Sinds afgelopen jaar is de afwijking toegenomen en is er een verdenking van de diagnose ARVC. Iets waar ik mij soms zorgen om maak, omdat de toekomst nog onduidelijk is. Jaarlijks onderga ik verschillende onderzoeken en zie ik de waarde van wetenschappelijk onderzoek en de ontwikkeling daarvan. Dit sterkt mij in de gedachte om hier een steentje aan bij te dragen!

Gelukkig ben ik op dit moment vol energie en geniet ik van elke sportiviteit, ik loop hard en doe aan krachttraining, maar er kan mogelijk een moment komen waarop ik mijn sportieve doelen zou moeten bijstellen. Dit zou kunnen betekenen dat ik in de toekomst op zoek moet naar een alternatieve vorm van beweging… Wandelen leek mij een goed alternatief en ik zou ik niet zijn als ik hier niet een mooie uitdaging van zou maken…

Dus, wat ga ik doen?

Het laatste weekend van september ga ik wandelen van Zeeland naar Utrecht. Van Dom(burg) tot de Dom (Utrecht), mijn woonplaats. Stiekem eigenlijk een beetje extra want ik wil een mooie kustroute lopen door Zeeland die begint in Cadzand. Al met al komt dit neer op een route van ongeveer 250 kilometer die ik in 5 dagen wil volbrengen. Ik ga dit in principe in mijn eentje lopen en word hier en daar gesteund door vrienden en familie langs de route. Het doelbedrag dat ik hiermee wil ophalen is minimaal 5.000 euro.. Een best bedrag, waar ik jullie hulp voor nodig heb! 

Hoe help jij mij? 

A:Sponsor een door jou gekozen bedrag

B: Sponsor 1 euro per kilometer = 250 euro

C: Sponsor  1 euro per 10 kilometer = 25 euro

D: Loop ik in het shirt van jouw bedrijf? Sponsor 1 wandeldag voor 1000 euro!

Vragen of andere leuke suggesties? Volg mij op instagram @fleurmank en stuur een PM! 

Elke euro draagt bij aan verder onderzoek voor misschien wel het meest bijzondere orgaan van ons menselijk lichaam...