José Burger

harten❤️Haas

Afgesloten

Hallo,

Leuk dat je op mijn HartenHaas-pagina komt kijken. De HartenHazen zijn met liefde zelf gehaakt en de Hartstichting ontvangt een deel van de opbrengst: € 2,50 per verkochte haas.

HartenHazen zijn heel bijzonder. Dat merk je vanzelf als je er één ontmoet. Ze laten je lachen, maar helpen ook bij verdriet. Zijn superrelaxed, goed in knuffels en ze luisteren altijd. Hoe ik dat weet? Ik heb er al veel ontmoet en ze helpen mij ook. Ik werkte in de zorg. Ik ondersteunde mensen met een beperking.                   Dat vond ik geweldig om te doen. Toen werd ik ziek in 2015. Ik kwam thuis te zitten. Maar niets doen is niks voor mij.

Ik leerde mijzelf haken als revalidatieonderdeel. De eerste HartenHaas werd geboren en toverde een lach op mijn gezicht. Al snel vond deze haas een ander thuis. Er komen steeds meer HartenHaasjes bij en ze vinden allemaal een plek. 

Al snel ontstond het idee om voor elke verkochte haas een bedrag aan de Hartstichting te doneren.

Mijn revalidatieperiode zit er op inmiddels en heb ik mijn werkzaamheden in de zorg sinds 2018 weer hervat! 

Via de HartenHazen kan ik iets betekenen, ertoe doen.

En jij ook! Ken jij iemand die een HartenHaas kan gebruiken? Verras diegene, ondersteun tegelijkertijd de Hartstichting en houd mij ‘aan de haak’. Kijk op mijn HartenHazen-account op Instagram of Facebook en stuur me een berichtje.

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW Hartenhaas bouwt verder dan alleen hartenhaasjes! Nieuwsgierig geworden blijf deze pagina bezoeken 

Naast mijn enthousiasme voor het haken van de hartenhazen bouw ik ook graag Lego. Ik ben gestart om tweedehands Lego te herbouwen. Ik bouw deze Lego samen met anderen. De herbouwde Lego wordt fris gewassen, compleet gemaakt en afgeleverd aan diverse organisaties voor kinderen.

Voor elke compleet setje die wij bouwen. Stort ik op persoonlijke titel een kleine bijdrage aan de hartstichting.

 

Hartelijke groet,

José 

Praktische info

Een HartenHaas klein kost € 15,00 groot € 17,50 en is te bestellen door mij een berichtje te sturen via Instagram. Mijn accountnaam op Instagram: hartenhaas.