Kevin Mark Schoemaker

Hard rijdende hartpatiënt

De Actie

12 juni ga ik opnieuw de uitdaging aan om deel te nemen aan de uitdagende 5 uur endurance motorrace op Assen met het Ducati Verduyn Race Team!

Als geboren hartpatiënt en ontvanger van een donor hartklep weet ik hoe belangrijk onderzoek en preventie is. De realiteit is dat er altijd meer financiën nodig zijn om benodigde onderzoeken te bekostigen.

In 2022 was de actie een groot succes met maarliefst 10.280 geworven, radio interviews op Q-Music, Den Haag FM en een 3 pagina's tellend artikel in de Strada. Misschien wel het hoogtepunt was het bezoek aan Assen door mede hartpatiënt Jannick (10 jaar), zijn broertje en vader.

Met hoogtepunten komen helaas ook dieptepunten. Na drie ronden was met mijn deelname aan de 5 uur van Assen al gedaan en daar sta je dan. Achter de bariere naast je smeulende motor, het blok he-le-maal aan diggelen.
Tuurlijk had het allemaal erger gekund want je staat er tenslotte nog, maar je vraagt je tegelijkertijd af; ‘’waarom deed ik dit ook al weer?’’ Gelukkig is de telleurstelling al snel omgezet in motivatie want dit jaar komen we sneller, sterker en beter terug naar Assen!

Donatie Mogelijkheden

Een zakelijke donatie op het CBF erkende doel behoort ook nu weer tot de mogelijkheden. Het succes van de voorgaande editie is voor een groot deel te danken aan de toppers van L & A Real Estate Solutions, DLR Eurlicon, Fresh Maintenance, AVBouw en Hit & Health.

Neem gerust contact op met kevinmarkschoemaker@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken zoals het logo van de onderneming op de race motor.

Bij de voorbereiding van de 5 uur van Assen komt veel kijken, de motor en ik moeten uiteraard in topconditie zijn.
Volg het avontuur @hardtstichting op Instagram, deel deze actie en doneer gul.

Bedankt,
Kevin