Frank en Melanie Niesink

Nijmegen Here We Come!

Iedereen die ons kent, weet dat Frank in 2016 een hartstilstand heeft gehad. Dat hij het heeft overleefd, is mede dankzij het belangrijke werk van de Hartstichting. Op het gebied van onderzoek en voorlichting natuurlijk, maar óók het werven en trainen van burgerhulpverleners. Want die snelle hulpverlening heeft niet alleen zijn leven gered, maar vooral ook zijn kwaliteit van leven.

Wij hadden in het verleden al meerdere malen de Nijmeegse Vierdaagse samen gelopen maar na die bijna fatale tweede pinksterdag zeven jaar geleden, en alles wat er sindsdien is gebeurd, lukte Frank dat niet meer. Melanie liep het wel vaker, juist ook voor de Hartstichting, en dit jaar wil Frank het ook weer proberen. Daarvoor moet hij zijn uithoudingsvermogen wel verder opbouwen natuurlijk, flink trainen dus. Afgelopen week hebben wij dan ook meegedaan aan de Achterhoekse Wandelvierdaagse. En met succes, dus: Nijmegen Here We Come!

Franks deelname aan The Walk of the World was geenszins vanzelfsprekend. Dat wij onze deelname koppelen aan de Hartstichting is dat wel. Wilt u Frank én de Hartstichting steunen? Wij moesten een ‘streefbedrag’ aangeven maar wij zijn natuurlijk heel blij met elke donatie, hoe groot of klein en ongeacht het eindbedrag. Want als geen ander weten wij: elke seconde telt… en elke euro ook.

Alvast heel hartelijk dank!