V
Vanbreda Risk & Benefits

Plannen voor Valentijnsdag? Verzeker u tegen een gebroken Hart

Afgesloten

De Hartstichting wil bijdragen aan oplossingen om harten gezond te houden, snelle hulp te bieden als iedere minuut telt, hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen. Zo voorkomen we samen dat mensen hartpatiënt worden of onnodig (over)lijden aan een hartziekte. Een mooi doel, wat goed aansluit bij dat wij wat als Vanbreda ook belangrijk vinden. Het verkleinen en liefst zelfs voorkomen van risico's door het delen van kennis en zoeken naar oplossingen. En wat is een mooier moment in het jaar om hier aandacht voor te vragen dan rondom Valentijsdag. Hét moment om die ene persoon te laten weten hoe leuk u hem of haar vindt terwijl u ook het risico loopt op een gebroken hart.

             
De Gebroken Hart Verzekering 

We gaan er vanuit dat uw bos bloemen, zelfgemaakte kaart of toegestuurde chocolade enthousiast wordt ontvangen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat uw liefdesverklaring niet wordt beantwoord. Dat kunnen wij natuurlijk niet voorkomen en een gebroken hart kunnen we ook niet zomaar beter maken. Wat we wel kunnen doen is het eventuele leed verzachten. Ook dit jaar is het dan ook mogelijk om de Gebroken Hart Verezkering af te sluiten.


Doneer nu en sluit direct de Gebroken Hart Verzekering af

U sluit deze unieke verzekering eenvoudig af door een kleine (of grote) donatie te doen aan de Hartstichting. Na uw donatie ontvangt u van ons een bewijs waarmee u tussen 14 februari en 1 maart 2022 een oppepper kunt claimen als Valentijnsdag niet is gelopen zoals u had gehoopt. Hoe u dit kunt doen en de voorwaarden van deze actie, vindt u op www.gebrokenhartverzekering.nl.