Jacco Versluis Classic 2021

Streefbedrag behaald
Afgesloten

Jacco Versluis Classic
Corona Proof Editie
Zondag 30 mei tot 6 juni 2021

 

Afgelopen jaar is vanwege Covid-19 de Jacco Versluis Classic helaas geannuleerd. Alle inschrijvingen zijn daarbij doorgeschoven naar de 2021 editie. 

Omdat we niet verwachten dat we, door de corona maatregelen, alweer op dezelfde wijze kunnen organiseren als de afgelopen jaren, hebben we voorlopig gekozen voor een alternatieve opzet. 

Hiermee kunnen we de 2021 editie zo verantwoord mogelijk en ‘corona proof’ organiseren. Daarmee kiezen we nu voor zekerheid, zodat de kans groot is dat we ook daadwerkelijk de toertocht kunnen organiseren en we de mogelijkheid geven aan deelnemers om hun bijdrage aan de Hartstichting te leveren.

De opzet is als volgt; wij hebben een speciale ‘hartroute’ gemaakt en door je in te schrijven kan je gratis meedoen. Je kan een eigen actiepagina aanmaken om sponsors te werven. Er is dus geen vast start en finish moment en je kan de route op eigen initiatief rijden op 30 mei of de dagen er omheen. 

Sponsoring
Wil je graag geld ophalen voor de Hartstichting maak dan een eigen actiepagina aan door op de button 'Start een actie' te klikken.

 
 Wie is Jacco Versluis
“Onze kopman heeft onverwacht het peloton verlaten”. Zo kopte de tekst van één van de rouwadvertenties naar aanleiding van het plotselinge overlijden van Woerdenaar, mede-eigenaar van chocoladefabriek Lugano en fervent fietser, Jacco Versluis. Hij overleed op 41 jarige leeftijd op 29 mei 2016 tijdens een wielertocht met vrienden op de Utrechtse Heuvelrug aan een acute hartstilstand.
 

Wij ‘trappen’ hartfalen de wereld uit

Jacco Versluis Classic is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar hartfalen en naar verhoging van de beschikbaarheid van AED’s in Woerden en omgeving. 

Alle donaties naar AED’s en onderzoek: elke gedoneerde euro aan de Jacco Versluis Classic/Hartstichting komt direct en voor 100% ten goede aan het voorkomen en onderzoek naar hartfalen. Dankzij onze sponsoren en vrijwilligers kunnen we dit evenement organiseren.

Jacco Versluis Classic heeft geen overheadkosten, personeel of een eigen kantoor. Alleen uit de inschrijfgelden worden organisatiekosten betaald. Alle andere benodigdheden worden gratis aan Jacco Versluis Classic verstrekt!

Hartpatiënt centraal: Bij alles wat we doen houden we het belang van de hartpatiënt voor ogen. Sinds 2016 is al ruim 20 duizend euro opgehaald voor AED’s in het Groene Hart en kwalitatief hoogwaardig, relevant en baanbrekend onderzoek door de Hartstichting, altijd in het belang van de patiënt.

100% vrijwilligers: de gehele organisatie wordt gerund door professionals die zich als vrijwilliger inzetten. Van logistiek, catering, medisch tot communicatie en bestuur. En daar zijn we ongelofelijk trots op! Zo kunnen alle donaties volledig naar de Jacco Versluis Classic/Hartstichting.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!
Mail voor eventinhoudelijke vragen naar info@jacco-versluis-classic.nl
Mail voor vragen over de actiepagina's en donaties naar actie@hartstichting.nl