Fit4lady Schagen voor de Hartstocht

Fit4lady Schagen

Afgesloten

Samen bewegen voor een gezonder hart!

Op zaterdag 2 oktober laat Fit4lady haar hart spreken. Rondom de club maken we alles rood. Rood voor een sterker en gezonder hart voor iedereen. Want dat is waar we naar toe willen. Tot voor kort waren hart- en vaatziekten doodsoorzaak nummer 1 bij vrouwen. Dat komt omdat de symptomen van problemen bij hart- en vaten erg lijken op stress- en hormoongerelateerde klachten. Verder onderzoek met nieuwe oplossingen zijn hard nodig. En daar gaan we samen geld voor inzamelen. 

Fit4lady voor de Hartstocht biedt een keuze vanaf 5 kilometer. De wandelingen voeren door het gebied rondom de Fit4lady clubs. Deelnemers mogen een introducee meenemen.
Meld haar aan via de Fit4lady app of via je trainster.  

 

Deelname kost 15 euro. Dit bedrag gaat geheel naar de Hartstichting:

  • Start- en finish bij de Fit4lady club 
  • Je draagt direct bij aan levensreddend hartonderzoek 
  • Kies de afstand die bij jou past: vanaf 5 km
  • Verzorging bestaat uit een waterflesje en een gezonde traktatie
  • Beleef de mooie natuur, historie in jouw omgeving
  • Bij de finish ontvang je een medaille
  • Je doet automatisch mee met een lot aan de Fit4lady Mega voor de Hartstocht Loterij 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.