Voetbaltoernooi 16-02-2020

Hartstichting Team

Op zondag 16 februari organiseren wij een voetbaltoernooi bij voetbalvereniging Oliveo in Pijnacker. Met dit geweldige evenement zetten wij ons in voor de Hartstichting. De Hartstichting vindt dat iedereen recht heeft op een gezond hart. Een hart dat je kracht geeft om te groeien, te genieten, lief te hebben, te léven! Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom werkt de Hartstichting aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder te herkennen, op te lossen en beter te behandelen.
Zodat niemand wordt overvallen door hart- en vaatziekten, niemand te laat wordt behandeld en iedereen de meest effectieve behandeling krijgt.