Voetbaltoernooi 16-02-2020

Hartstichting Team

Team is afgesloten
Donation info empty

Op zondag 16 februari organiseren wij een voetbaltoernooi bij voetbalvereniging Oliveo in Pijnacker. Met dit geweldige evenement zetten wij ons in voor de Hartstichting. De Hartstichting vindt dat iedereen recht heeft op een gezond hart. Een hart dat je kracht geeft om te groeien, te genieten, lief te hebben, te léven! Helaas is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom werkt de Hartstichting aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder te herkennen, op te lossen en beter te behandelen.
Zodat niemand wordt overvallen door hart- en vaatziekten, niemand te laat wordt behandeld en iedereen de meest effectieve behandeling krijgt.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.