Fit4lady - Heemstede

Heemstede

Afgesloten
Donation info empty

De Dress Red Day Marathon vindt plaats op zaterdag 28 september van 9 tot 11 uur. We dragen dit evenement op aan onze Fit4lady trainster Alice Jong-Schouten (was werkzaam bij Fit4lady Hoorn). Een prachtige, sterke, intelligente mooie vrouw die zoveel leden van Fit4lady heeft geïnspireerd, gemotiveerd. Zij werkte het liefst met vrouwen, om hen in beweging te krijgen en samen te werken naar een gezonde leefstijl. Daarom is zij ons boegbeeld en kunnen we niets beter doen dan haar met deze Marathon te eren. 

Doe je mee?

Je schrijft je in op de club en zet je naam in 1 van de tijdblokken. Wees snel, want vol is vol. Van 9 tot 11 hebben we non-stop alle steps en toestellen bezet. Je kunt 2 keer achter elkaar je 30 minuten training van 2 rondjes doen. Daarna adviseren we je om zeker een half uur pauze te nemen voor je wellicht nog een keer gaat. 

Laat je sponsoren!

Hieronder kun je jezelf als teamlid inschrijven. Klik op de rode button 'ik wil in dit team'en we maken dan automatisch een actiepagina voor je aan. Deze kun je vullen met je naam, je gegevens, je motivatie om mee te doen, je foto etc. 

Als je klikt op 'Deel je actie op social media' in het rode blok, onderaan. Dan kun je kiezen om je actie te delen via Facebook, Twitter, LinkedIn, via WhatsApp of via e-mail naar jouw adresboek. Al jouw donaties worden bijgeschreven onder jouw naam voor Fit4lady Heemstede. De donateurs die op jouw oproep reageren, worden heel makkelijk via het betaalsysteem van de Hartstichting naar hun rekening geleid en het geld komt dus rechtstreeks bij de Hartstichting terecht. 

Onze voorwaarde voor de donatie is dat de opbrengst gebruikt wordt voor nader onderzoek naar het vrouwenhart. Wij zijn immers 'hart' nodig!! 

Succes dames!

Team Fit4lady Heemstede

 

 

 

 

 

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.