Reisje vs Hartziekten

Reisje

We zijn een groep geneeskundestudenten van 9 vrienden die graag door middel van leuke activiteiten geld inzamelen voor het goede doel. We zijn hier in eerste instantie mee begonnen om samen activiteiten te blijven doen gezien eenieders strakke planning door coschappen. Afgelopen maand hebben we bijvoorbeeld meegelopen met de Run to Fight Cancer.

Nu willen we onze actie naar het volgende niveau tillen en willen we gaan rennen en geld inzamelen Hartstichting. Waarom? Om te beginnen is het cardiale systeem enorm interessant, is de cardiologie enorm innovatief en vinden wij dat Hartstichting ook zichtbaar goed bezig is. Daarnaast is helaas bij een van ons afgelopen jaar een vriend uit het dispuut als gevolg van een acute hartstilstand overleden. Ook de vader van een van ons is recent opgenomen vanwege acute hartproblemen. Dankzij goede medische zorgen en wetenschappelijk onderzoek, welke stichtingen zoals deze ondersteunen, is hij er gelukkig wel goed bovenop gekomen.

Wat gaan we doen?
We gaan deelnemen aan de marathon van Amsterdam op 15 oktober dit jaar. Sommige gaan voor de hele een aantal voor de halve marathon. We hopen hiermee een mooi bedrag op te halen voor Hartstichting en zouden het erg waarderen als jullie ons willen steunen!